Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار خوزستان، گفت: ۳۵ روستا در کل استان برای پیشگیری از خطرات سیل احتمالی تخلیه شده و مکان‌های کافی برای اسکان اضطراری اهالی این روستا‌ها نیز تعبیه شده است.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به آخرین وضعیت مدیریت سیلاب احتمالی در این استان اظهار کرد: ما با برنامه‌ریزی‌های صورت داده موفق شدیم خروجی سد‌های استان را برای جلوگیری از وقوع سیل افزایش دهیم و بر این اساس سد دز تا ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه و سد کرخه تا ۹۵۰ متر مکعب بر ثانیه خروجی آبهای‌شان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۳۵ روستا در کل استان برای پیشگیری از خطرات سیل احتمالی تخلیه شده است و مکان‌های کافی برای اسکان اضطراری اهالی این روستا‌ها نیز تعبیه شده است.

استاندار خوزستان، خاطرنشان کرد: اوضاع در استان برای مقابله با سیل احتمالی کاملا در کنترل و مدیریت شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شریعتی استاندار خوزستان سیل سد دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا زرافشان ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: برای کاهش نرخ بی سوادی، رویداد روستای باسواد اجرا و ۱۰ هزار و ۹۶ نفر در ۸۱۸ کلاس درس تحت پوشش طرح‌های نهضت سوادآموزی قرار گرفتند.

وی بیان داشت: با تشکیل شورای سواد یار روستا این طرح نقش مهمی در کیفیت بخشی به سوادآموزی دارد و اجرای طرح شناسایی کوچه به کوچه، محله به محله و روستا به روستا نیز از دیگر طرح‌های مهم برای افزایش نرخ باسوادی در برخی نقاط است.

زرافشان تصریح کرد: دولت در کنار سوادآموزی برنامه‌های دیگری برای افزایش سواد اجتماعی جامعه هدف در دست اجرا دارد که طرح خواندن با خانواده، حلقه‌های کتابخوانی و آموزش عملی نماز از جمله این برنامه‌های تکمیلی دولت برای سوادآموزان است و مسابقات علمی و کار با رایانه نیز برای برای شرکت کنندگان در دوره تحکیم اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: نرخ باسوادی جمعیت استان در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله، بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ به ۹۲ درصد رسید و مطابق با برآورد سال ۱۴۰۰ به بالای ۹۵ درصد رسیده است.

زرافشان افزود: نرخ باسوادی در استان با هشت دهم درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۹۸.۸ درصد رسیده است.

کد خبر 6098197

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • وضعیت روستاهای حاشیه دز در اهواز تحت کنترل است
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • آلودگی هوا در ۳ شهر خوزستان
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند